Majsteros Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 Cześć, rozglądam się za monitorami 21:9, 75Hz i przykuły moją uwagę dwa modele, jeden za 1400zł a drugi za 3400zł. Z jakiego powodu wynika taka różnica cenowa? Wyłącznie z tego że jest zakrzywiony i ma trochę więcej pixeli? A z kolei za 2500zł wygląda najrozsądniej, tak myślę? Mój budżet to 2500 ale jak trzeba dołożyć do czegoś fajnego to się dołoży. Jego zastosowanie to będzie głównie gry oraz oglądanie filmów/kino domowe. Cytuj
FxJ Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Cytat Z jakiego powodu wynika taka różnica cenowa? Z rozdzielczości monitora, 1080p vs 1440p, oraz tego że jest nowszy ale 3000zł za niego bym nie dał. Dla 1080p max to 29" dla monitorów ultrawide. Cytat oglądanie filmów/kino domowe Do tego tylko płaskie. https://www.displayspecifications.com/en/model/6aeb1ba6 Iiyama ProLite XUB3493WQSU-B1 z matrycą ADS (Advanced PLS) Możesz sprawdzić tą nowość od IIYAMY. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi