JUICE WRLD Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 [1] 3000-3500zł [2] Windows 10 chyba że musiałbym zrezygnować z systemu to może być [3] Bez różnicy, najlepiej jak najlepsze [4] Jak największy czas pracy [5] Praca z grafiką, rzadziej gry a jeszcze rzadziej montowanie filmów [6] Mam jeszcze komputer stacjonarny i wymagam jedynie od niego by był mobilny i dobrze nadawał się do pracy z grafiką komputerową [7] Gry na tym laptopie będą rzadko odpalane - od tego mam PC ale dobrze by było by jakiś WoW czy PUBG lub indie w miare chodziło nawet na najniższych [8] Dysk SSD i dobrze by było mieć jakiś HDD w zapasie [9] Gdzieś czytałem że dużo pamięci RAMu jest potrzebna do grafiki komputerowej więc te 16GB mogłoby być a poza tym mam jeszcze takie pytanie Czy warto czekać do czarnego piątku albo świąt? Będą przeceny czy raczej zdrożeje i lepiej teraz kupić? Cytuj
FxJ Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Cytat dobrze by było by jakiś WoW czy PUBG lub indie w miare chodziło nawet na najniższych Do grafiki i by miał grafikę dedykowaną i SSD - 3500zł to mało, picz sie raczej z rozbudową. Cytat Będą przeceny czy raczej zdrożeje i lepiej teraz kupić? Lenovo Legion Y530-15 i5-8300H/8GB/1TB GTX1050 81FV00HWPB ostatnio podrożało 100zł, więc może w czary piątek być trochę taniej (100-200zł ?). + dokupienie dysku SSD M.2 (PCIe NVMe) Samsung 970 EVO 250GB - 329zł + kolejna kość RAM w 2019 r. jak ceny trochę padną (zaczną produkować DDR5 niebawem). Tu masz informacje o matrycy. PS DisplayPort daje znacznie lepszy obraz pod względem kolorów niż HDMI. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi