Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc

[1] Laptop dla studenta, 22 lata, głównie do pracy, ale czasami również do gier. Dowolny sklep
[2] Wolałbym laptop z wgranym systemem, mój kierunek nie nalezy do dreamspark, ale w przypadku ciekawych ofert rozważę zakup bez systemu (zainstaluje trial)
[3]  15,4"- 15,6” / 17,3” 
[4] SSD+HDD
[5 a] Max 4100zł, zastanawiam się nad laptopem powystawowym, ale nie jestem pewien czy to dobre rozwiązanie- prosze o poradę. Bez żadnych dodatków.

[5 b] 4-5 lat

[5 c] Jak najszybciej- w tym tygodniu
[6] Zdecydowanie wydajność i komfortowa praca
[7] 1920, w domu będę pracował z dodatkowym monitorem
[9] Gry

■ średnie wymagania: Fifa 18,  Counter-Strike: GO

■ duże wymagania: Crysis 3,

■ największe wymagania:  Far Cry 5, Wiedźmin 3: Dziki Gon [dla tych gier wystarczą mi średnie ustawienia/mniejsza rozdzielczość]

[10] Programy - można przypisać wagi procentowe poszczególnym zadaniom albo ułożyć je w kolejności malejącej

Inventor, Solidworks

• FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop dla studenta, 4000-4100zł
Opublikowano
Cytat

A ten?

A wpisz go w wyszukiwarkę forum to wszystkiego się dowiesz.

Niestety ma dokładany dysk SSD (nie NVMe) i 2x4GB a w Legionie masz 1x8GB i wolny slot. Jest też częściowo aluminiowy (pulpit wokół klawiatury)

Tak naprawde to tylko brakuje mu DisplayPort.

Opublikowano

brałabym tego Legiona Y530, bardzo dobry laptop. ma wszystko co trzeba i do tego teraz akcja lenovo premium care. 5 dni na naprawę w razie czego albo zwrot kasy i naprawiony laptop to tak w skrócie.