Karolelli Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam serdecznie 1)Laptop przeznaczony dla mnie do grania oraz czasami napisania jakiegoś pisma , 22 lata , za gotówkę. 2) Laptop ma być Od razu z systemem 3) Głównie interesuje mnie 17" 4) najlepiej zeby laptop był SSD 5 a) 3.500 zł (+-200zł)wolałbym nowy laptop.na początek moze być bez dodatków. 5 b) zamierzam używać go jak najdłużej ?bedzie to jedyny laptop w domu. 5 c) zamierzam kupić go jak.najszybciej nawet w tym tygodniu . 6) Jakość wykonania jest dla mnie ważna, wolę aby karta oraz procesor były mocniejsze 7) rozdzielczość oraz matryca chcialbym zeby była jak najlepsza z tego przedziału cenowego, tak aby nadawała sie do gier . Nie bede pracował na zewnętrznym monitorze. 8} Bedzie używany głównie Dom- Biurko łóżko 9) Gry ( jesli to możliwe) ■ największe wymagania: Far Cry 5, Assassin’s Creed Origins, Wiedźmin 3: Dziki Gon, GTA V (ultra), Cyberpunk 207 10) . 11) 12) Nie mam określonej marki , koloru , to niezależne,nie pracowałem wcześniej dłuższy czas zlaptopem. 13) 14) jesli jest jakaś super okazja jestem w stanie rozważyć ekran 15.6' . Chcialbym aby laptop długi mi posłużył miał dobrze dobrane podzespoły o ogółem dobrze sie sprawował z góry dzięki Cytuj
FxJ Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Cytat 3) Głównie interesuje mnie 17" Za dużo dopłacisz za te niecałe 2cm szerokości, lepiej dokupić monitor lub podłączyć pod TV. Cytat wolę aby karta oraz procesor były mocniejsze No własnie. HP OMEN i7-7700HQ/8GB/1TB+240SSD/Win10 GTX1050Ti HP OMEN i7-7700HQ/16GB/1TB/Win10 GTX1050Ti + dokupienie dysku SSD M.2 (też NVMe obsługują). Tylko musisz załatwić sobie na niego voucher. Edytowane 7 Lipca 2018 przez FxJ Cytuj
Karolelli Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Mysle ze mogę zrezygnować z 17 calowej matrycy , a masz moze jeszcze jakąś inną opcję oprócz tej? Bo nie wiem czy uda mi sie skombinowac taki voucher. Pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2018 przez Karolelli Cytuj
Karolelli Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Aczkolwiek najpierw postaram sie zdobyć voucher Cytuj
FxJ Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Cytat czy uda mi sie skombinowac taki voucher Zadzwoń, jeden góra dwa telefony i powinieneś już mieć - przeczytaj ten temat wpierw, albo nawet pisz tam i pytaj tych co już go mają. Cytuj
Karolelli Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 Ok , voucher juz prawie załatwiona, to który z tych dwóch byłby lepszy? Cytuj
FxJ Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 Jako że RAM aktualnie kosztuje krocie brałbym z 16GB, a jak dostaniesz zwrot dokupiłbym dysk SSD 128-256GB. PS w biosie masz opcje ograniczającą ładowanie baterii do 80-90% jakoś tak, jak będzie w domu mozesz mu ją włączyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi