ravyy Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 1) mężczyzna, 19 2) dobrze byłoby gdyby miał wgrany system 3) w sumie to nie wiem, jaka matryca mieści się w tym przedziale, czekam na sugestie 4) myślę, że bardziej odpowiedni byłby SSD, napęd DVD mile widziany lecz nie wymagany 5) 2700 +/- 300zł 5 b) kilka lat, będzie to mój jedyny laptop, więc będzie mocno eksploatowany 5 c) chciałbym go kupić za miesiąc/dwa 6) jakość wykonania wystarczy poprawna, myślę, że bardziej zależy mi jednak na wydajności, ponieważ będę go używał często i dużo 7) generalnie nie planuję podłączania dodatkowych monitorów 8} będzie używany głównie w mieszkaniu, ewentualnie na uczelni 9) średnie/duże 10) wybieram się na studia związane z budownictwem, więc podejrzewam, że będę używał jakichś programów z tym związanych, nie mam niestety konkretnej wiedzy jak to będzie wyglądało 11) mile widziane VGA i jack oraz kilka wejść USB 12) - 13) - 14) generalnie moja wiedza na ten temat jest zerowa, dlatego chciałbym wysłuchać waszych opinii i sugestii bo dla mnie to czarna magia, nie interesuje mnie kolor czy jakieś kwestie wizualne, jeżeli ma to wpłynąć na wnętrze laptopa. Cytuj
FxJ Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Cytat chciałbym go kupić za miesiąc/dwa Przez dwa miesiące może się sporo pozmieniać, napisz na tydzień przed zakupem, bo nie ma sensu bym ci teraz podawał jakieś konkretne pozycje. Cytat mile widziane VGA Przejściówki z HDMI / USB-C Cytat wybieram się na studia związane z budownictwem Wiesz czy będziesz mieć system z uczelni? Cytat 9) średnie/duże Do 2900zł masz grafiki MX150 a od 3100zł są z GTX 1050 a te są 2x wydajniejsze. Chyba że chcesz HP OMEN i5-7300HQ/8GB/1TB/Win10 GTX1050 (2BR99EA) tylko musisz załatwić sobie voucher. Cytuj
ravyy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Powiem tak, jeżeli mam kupować jakiegoś lapka przykładowo za 2700 który jest dużo gorszy od takiego przykładowo za 3200 to już wolę dołożyć trochę do budżetu Lenovo Ideapad 320-15 - a co z tym? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez FxJ Cytuj
ravyy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2018 Czy jeżeli nie posiadałem wcześniej produktu HP mam jakiekolwiek szanse dostać voucher na ww laptopa? Cytuj
FxJ Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2018 Cytat Czy jeżeli nie posiadałem wcześniej produktu HP Polecam przeczytać całość, szczególnie ostatni wpis. Cytat Lenovo Ideapad 320-15 - a co z tym? Kupa plastiku, matryca TN, brak slotu na dysk SSD M.2, model pod supermarkety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi