NiklauS Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich! Za niecałe 2 miesiące planuje kupno laptopa który głównie będzie mi służył głównie do gier ale także innych podstawowych czynności. Pochodziłem po sklepach,popatrzylem na necie i znalazłem parę fajnych modeli które chce wziąć pod uwagę.Są to między innymi : MSI GV62(nie ma na zdjęciach) , LENOVO LEGION Y520, MSI GP62M oraz najbardziej przekonujący - Predator Helios 300 (4299zl). Bardzo bym prosił o porady z uzasadnieniem :). Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2018 A od czego jest ankieta Cytuj Za niecałe 2 miesiące planuje kupno laptopa który głównie będzie mi służył głównie do gier Napisz na 1-2 dni przed zakupem a nie 2 miechy, teraz wchodzą do sklepów nowe modele, za dwa miesiące będzie już ich pełna oferta. Więc nie opłaca się żebyś teraz szukał po sklepach bo za 2 miesiące będą już nowe modele. Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 @NiklauS zacznij od wypełnienia ankiety, nie wiadomo nawet kiedy planujesz kupować oraz czy potrzebujesz systemu. Cytuj
pawlo_sztu Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 zależy do czego potrzebujesz, ale z tych co wymieniłeś znam Lenovo Legion Y520 i dobry sprzęt, dobra grafa, procesor, też niezłe głośniki. ogólnie niezły sprzęt, solidny i można spokojnie pograć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi