Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwszym uruchomieniu komputera klawiatura włącza się na czerwono na 1 sekunde, potem gaśnie.

U mnie powinno się włączyć podświetlenie Fn+spacja, ale niestety to nie działa, ani na Windowsie ani na Linuksie. W biosie nie widze żadnej opcji.

Czy jest jakieś rozwiązanie?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam mam problem z y720, niestety Nerce Sense w tym programie nie ma opcji ustawienia podświetlenia klawiatury. Wg ten program całkiem inaczej wygląda niż te oglądane w recenzjach na YT. Klawiatura sama w sobie działa bo podczas włączania przed dwie sekundy zaświeci się na czerwono. Proszę o pomoc bo nie umiem sobie z tym poradzić.

Prosił bym o jakiś link do programu albo coś niestety już tyle tego instalowałem nic nie dało rady.

Opublikowano

Też na początku nie miałem wszystkich opcji w nerve sense. W sumie już nie pamiętam jak to zrobiłem, a też się nakombinowałem.

Spróbuj zainstalować wszystkie potrzebne sterowniki z tej strony

https://pcsupport.lenovo.com/pl/pl/products/laptops-and-netbooks/legion-series/legion-y720-15ikb/downloads

Masz tam też sterowniki do klawiatury i myszy.