Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, zastanawiam się nad wyborem monitora, pomiędzy tymi dwoma iiyama ProLite XU2492HSU-B1 vs. DELL U2414H. Mam zagwozdkę czy czas reakcji na poziomie 8 milisekund nie jest za dużo, jak na przełom 2017/2018r? Nie gram w CSGO tylko czasem w strategie i Rise of the Tomb Raider.

Iiyama ProLite XU2492HSU-B1 - odświeżanie w wysokości 75 Hz i czas reakcji 5 milisekund vs. vs. DELL U2414H - odświeżanie w wysokości 60 Hz i czas reakcji 8 milisekund.

Zainteresował mnie jeszcze DELL P2417H 24.

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

https://drive.google.com/drive/folders/0B6pcCFAGHHOtflRhSUVXS24wdUdENVdyZXo0cGVmOGZMNVBrY283S2VyUWVkM0hIN1pBMGM?usp=sharing

Listwę widzę też masz zwyczajnie na podłodze, przemyśl montaż od spodu blatu.

Dell jak najbardziej jest dobrym monitorem, XB2483HSU-B3 z regulacja wysokości na AMVA lub XUB2492HSU-B1 na IPS.

Tak jak patrzę siedzisz chyba bardzo blisko monitora wiec idealnie było by 25" 1440p teraz masz 22" czy 23" tego LG?

Opublikowano (edytowane)

Listwa będzie od spodu blatu a nawet dwie. Monitor jest to 11 letni 19 cali 5:4, te monitory XU(z literką B)2492HSU-B1 mają podstawę 23 cm a bez tak jak i dell 18 cm boję się że zajmie mi pół blatu, czemu uważasz że 25 i 2k będzie lepsze?

PS. 700-800 zł max

Edytowane przez Tomasz