annihilator1981 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Witam mam zamiar zakupić laptopa lenovo ideapad 520- 8GB ram i dysk ssd 256GB, chodzi mi o to czy ktoś wie w jakiej technologii wykonane są te dyski w TLC czy MLC i ewentualnie kto jest producentem tych dysków, nigdzie nie mogą znaleźć żadnych informacji Cytuj
FxJ Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Cytuj lenovo ideapad 520- 8GB ram i dysk ssd 256GB Ale jaki kod producenta, z jakim procesorem? Bo równie dobrze może być dysk dokładany przez sklep. Dlaczego warto kupować dyski SSD do laptopów samodzielnie Cytuj w jakiej technologii wykonane są te dyski w TLC czy MLC Chyba chodzi co o kości pamięci? Tak dla jasności, wiesz czym się różnią TLC od TLC 3D? Cytuj ewentualnie kto jest producentem tych dysków Zależy od partii mogą wsadzić jaki chcą to dyski OEM od różnych producentów, tak jak pamięci RAM wystarczy ze są dedykowane i nie ma znaczenia od jakiego producenta pochodzą bo mają identyczne parametry. Wypełnij lepiej ankietę naszą. Edytowane 26 Października 2017 przez FxJ Cytuj
annihilator1981 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 hmm zaskoczyłeś mnie tym że jest takie coś jak TLC 3D muszę pogrzebać w necie na ten temat, dzięki za porady i info Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Ideapad 520 - to jest seria, nie wiadomo nawet z którą generacja procesorów, nowe powinny trafiać do sklepów na początku przyszłego miesiąca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi