Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie a więc jaki kupić laptop do gier, muzyki, grafiki i ma mieć najlepsze chłodzenie. I co polecicie mi bo będę jeszcze robił stream i podczas stream jeszcze  puszczał muzykę na streamie i będę grał w najnowsze gry  na najwyższych wymaganiach i do tego jeszcze jak np stream będzie leciał cały tydzień 24/7  to ma się nie przegrzewać ani nie może głośno chodził  i żeby w ogóle się nie zacinał ani nie lagował. Proszę o pomoc i wybranie najlepszego laptopa pod moje wymagania i żebym mógł części wymienić i po 5 latach żeby chodziły najnowsze gry

Opublikowano
2 godziny temu, margo napisał:

Witam.

Mam pytanie a więc jaki kupić laptop do gier, muzyki, grafiki i ma mieć najlepsze chłodzenie. I co polecicie mi bo będę jeszcze robił stream i podczas stream jeszcze  puszczał muzykę na streamie i będę grał w najnowsze gry  na najwyższych wymaganiach i do tego jeszcze jak np stream będzie leciał cały tydzień 24/7  to ma się nie przegrzewać ani nie może głośno chodził  i żeby w ogóle się nie zacinał ani nie lagował. Proszę o pomoc i wybranie najlepszego laptopa pod moje wymagania i żebym mógł części wymienić i po 5 latach żeby chodziły najnowsze gry

pachnie trollem :)

Opublikowano

A oto moje wymagania:

1) Kwota przeznaczona na zakup: 6-7 tysięcy

2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): 15.6 lub większa

3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.: do gier, ale najbardziej do gier, grafiki, muzyki

4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): matowa, led

5) Osobiste preferencje: napęd na płyty, najlepsza kamerka internetowa wbudowana klawiatura numeryczna

6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego: bez systemu