pszemo98 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 Hej, będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc w doborze laptopa, bo im dłużej sam szukam, tym bardziej nie wiem co wybrać. Wymagania: 1. Cena: do 3000 ale może być kilka stów więcej jak do tej ceny nie będzie nic wartego uwagi. 2. Musi posiadać dysk SSD. 3. Będę na nim od czasu do czasu używał Photoshopa, a sam laptop będzie głównie służył mi do programowania. 4. Od czasu do czasu chciałbym pograć na minimalnych/średnich detalach w jakieś nowsze gierki: Wiedźmin/FIFA18/CS:GO. 5. Może być bez wgranego systemu. 6. Będę z nim często podróżował, więc nie chcę żeby był jakimś kolosem, ale też nie chcę żeby miał mniej niż 15 cali. 7. Matowa matryca. 8. Zależy mi na tym, żebym mógł kupić go w jakimś stacjonarnym sklepie, a w moim mieście możliwe jest to w: MediaExpert, RTV EURO AGD, Komputronik, Avans. Cytuj
FxJ Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 To jest nasza ankieta - obowiązująca w tym dziale. Cytuj Musi posiadać dysk SSD. Wiedźmin/FIFA18... do 3000 O tak na pewno, tylko zmień końcówkę PLN na USD. W tej cenie kosztem grafiki (patrz na wydajność w grach) - odpada, jedynie dołożenie w przyszłości - slot M.2 teraz wszystkie posiadają. Dlaczego warto kupować dyski SSD do laptopów samodzielnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi