Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Jaka marka?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka marka

• Acer
      0
    • Lenovo
      1
    • MSI
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukam dobrego lapka do gier za max 4500zł. Jedyny wymóg to i7. Laptop nie musi mieć systemu. Najlepiej z HDD bo SSD są za małe pojemnościowo a zawsze później będę mógł dokupić taki dysk.

Edytowane przez JimUSA
Opublikowano (edytowane)

1. Laptop dla mnie 21 lat, podstawowa gwarancja

2. Laptop bez systemu

3. 15.6-17.3"

4. Dysk HDD w przyszłości dokupie SSD więc musi mieć dwa miejsca na dyski. Nagrywarki nie musi być.

5. Cena max 4500zl, bez dodatkowo płatnych "gratisów" laptop może być używany aczkolwiek nowy zawsze pewniejszy.

5b. Póki nie padnie to będę używał i to będzie mój główny komputer

5c. Kupić chcę w ciągu miesiąca

6. Zależy mi na wydajności grafiki i procka najbardziej. To ma być laptop do grania i zabawy pakietem adobe i sony Vegas.

7. Tylko FHD (1920) bez używania zewnętrznego monitora a matryca obojętnie.

8. Używany głównie w domu biurko i łóżko i praca i wyjazdy po Polsce.

9. Gry na duże/najwyższe wymagania. Ale duże mi wystarczą.

10. Programy typu Adobe i Sony vegas średnio zaawansowany

11. Musi mieć podświetlaną klawiaturę i ewentualnie dobre audio.

12. Byle nie różowy ;)

13. Oglądałem tylko ten: https://www.x-kom.pl/p.....legion-y520-15-i7-7700hq-8gb-256-gtx1050ti.html 

Ale niestety SSD tylko bez HDD.

14. To tyle wymagań, z góry dzięki i czekam na propozycje :)

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Omen 15 MID-2107 (odświeżony i ulepszony) jako alternatywa nawet lepsza i zadzwoń dziś w sprawie vouchera puki jeszcze wysyłają.

Kupić chcę w ciągu miesiąca

Pod koniec października pojawi się odświeżony Dell Inspiron 7577 (ulepszony 7567) ale na razie nie jest nawet cena pewna.

Ale niestety SSD tylko bez HDD

W przypadku tego Legiona to dobrze bo obsługuje tylko dyski PCIe NVMe a ten model z 256GB dyskiem to Samsung PM961 (tak wydajny jak 960 EVO).

Niestety zdarza się że mają problem z klawiaturami, na szczęście serwis przenieśli do Polski.