scroll123 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam poszukuje laptopa do gier w granicach 4500zl.Zalezy mi na dobrych osiągach w grach typu wiedzmin 3,bf 1 oraz dobrym chłodzeniu.Zestaw nie musi zawierac systemu,matryca wydaje mi sie ze od 15cali powinna byc ok.Nie dbam o wygląd,gabaryty jak mówiłem najważniejsze jest chłodze oraz jakość wykonania obudowy.Zakup planuje mniej więcej za miesiąc,zależy mi na jak najlepszym stosunkiem jakości oraz osiągów do ceny.Jako że się na tym nie znam to liczę na waszą pomoc :D z góry dzięki kochani. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez scroll123 Kosmetyka Cytuj
FxJ Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wypełnij (poniżej) naszą ankietę. Cytuj mniej więcej za miesiąc Doprecyzuj bardziej, na początku września pojawi się trochę odświeżonych modeli w tym premiery modeli z procesorami Ryzen (4/6/8 rdzeniowymi). Cytuj
scroll123 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Atualnie jestem za granicą,za miesiąc wracam do polski lecz pomału zaczynam poszukiwania żeby pozniej nie miec dylematów oraz żeby nie podejmowac pochopnych decyzji :) Cytuj
FxJ Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 No widzisz, spokojnie wyczekuj premiery pierwszych modeli z AMD Ryzern to sporo namiesza w rynku bo wreszcie Intel będzie mieć prawdziwą konkurencję w segmencie notebooków (laptopów). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi