barteknowacki Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Witam, chciałbym prosić o pomoc w identyfikacji modelu. Zastanawiam się nad kupnem tego laptopa, dokładnie wersji 80RU00TVPB . (Stąd https://www.morele.net/laptop-lenovo-ideapad-700-15isk-80ru00tvpb-1176092/ ) . Wg opisu, laptop posiada pamięć graficzną GDDR5, jednak można znaleźć w internecie oferty tego samego modelu, gdzie wg opisu pamięć to GDDR3 (lub wersję białą, w której zawsze jest GDDR5). Czy jest gdzieś dostęp do bazy produktów Lenovo w której można znaleźć konkretne informacje wg numeru seryjnego? Pozdr Cytuj
FxJ Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Ten jest z GDDR3 ! Cytuj Czy jest gdzieś dostęp do bazy produktów Lenovo w której można znaleźć konkretne informacje wg numeru seryjnego? Tak ale dla serwisantów, pracowników sklepów i hurtowni, partnerów lenovo itp. Więc jeśli nie pracowałeś w jednym z powyższych to nie będziesz mieć dostępu. Lenovo Ideapad 700-15 i5/8GB/240+1000/GTX950M (biały) tą sobie aktualnie zobacz dysk M.2 za pewnie z tańszych ale w tej cenie to praktycznie za darmo a za pół roku sobie zamontujesz znacznie lepszy NVMe. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez FxJ Cytuj
barteknowacki Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Tam w poprzednim poscie to pomyłka, białe są zawsze z Gddr3 :) To w sumie dobrze, bo bardziej jestem zainteresowany wersją białą. To przy okazji, na początku chciałem kupić ten model - https://www.x-kom.pl/p.....510-15-i3-6100u-8gb-120-gf940mx-bialy.html . Wiem ze bedzie duzo mniej wydajny, ale czy ten skok jest warty tych ok 800zl? Edytowane 24 Czerwca 2017 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Wypełnij więc ankietę (poniżej) to ci podpowiem na jej podstawie czy procesory U będą dla ciebie wystarczające. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi