AlessandraDus Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 1. Dziewczyna, 18-24 2. Wraz z najnowszym Windowsem 10 3. 14,x"-15,6”4. Bez różnicy5. Maksymalnie 2000 zł. Tylko nowe laptopy. 5b. Jak najszybciej. 6. Mógłby być wytrzymały. Jestem niezdarą i czasami zdarzy mi się coś zrzucić...7. Bez różnicy8. W domu i na studiach. 9. Gry średnio wymagające. Głównie gram w League of Legends albo Counter Strike:Global Offensive. 10. CodeBlocks, Visual Studio11. Byłoby fajnie mieć podświetlaną klawiaturą. Po prostu mi się podoba. Czytnik kart pamięci też chciałabym.12. Od 5 lat mam Fijutsu. Jestem zadowolona, ale jednak chciałabym coś zmienić. 13. Nic szczególnego jeszcze nie wybrałam... 14. Laptop do przyszłej studentki informatyki i dziewczyny, która czasami chce pograć w gry. Nic wielkiego. Chciałabym laptopa już mieć na parę lat. Aktualny już 5 rok działa ;) Cytuj
FxJ Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wraz z najnowszym Windowsem 10 Czyli tylko nowe ;) 13. Nic szczególnego jeszcze nie wybrałam... W razie czego śmiało podaj będzie do czego sie odnieść - zrobić porównanie. 5. Maksymalnie 2000 zł. Tylko nowe laptopy. Będzie wyjątkowo trudno, tym bardziej przy aktualnym kursie. Także patrz po oznaczeniach procesorów by był to model z 5-tą lub 6-tą generacja intel core by mówić o modelach nowych także "rocznikowo". ASUS R540LJ-XX338T-8 i3-5005U/8GB/1TB/Win10 (czerwony) - tyle że z matrycą glere (lustrzana) co nie wszystkim odpowiada, co prawda można kupić folię ale to dodatkowy koszt i trzeba mieć wprawę w nakładaniu. Acer E5-575G i3-6006U/4GB/500/Win10 GT940MX czerwony / niebieski Ten model ma pewną przewagę slot M.2 na dysk SSD co jest niejako wymogiem w notebookach, ale zakładam ze ogarniasz to zagadnienie? Cytuj
AlessandraDus Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 ASUS R540LJ-XX338T-8 i3-5005U/8GB/1TB/Win10 (czerwony) - tyle że z matrycą glere (lustrzana) co nie wszystkim odpowiada, co prawda można kupić folię ale to dodatkowy koszt i trzeba mieć wprawę w nakładaniu. Ten mi się spodobał. Czy jest gdzieś możliwość poczytać opinie lub testy o nim? Nie jestem w stanie niestety niczego znaleźć. Cytuj
FxJ Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 R540LJ widziałem na YT tylko w szarej wersji, mozesz szukać X540LJ bo to bliźniacza wersja, tak tanich nie bardzo komu się chce testować ;)https://youtu.be/A1o9Nb7ofuY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi