sesik Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Wymieniłem w lapku dysk ssd na M.2, ponieważ mam zbyt dużo programów i ustawień które mi są potrzebne do codziennej pracy to przeinstalowanie winzgrozy nie wchodzi w grę. Próbowałem za pomocą Norton ghosta z hiren's boot cd sklonować na zewnętrzny dysk, technicznie klon się utworzył, udało się klona przywrócić na dysk docelowy ale problem pojawia się w trakcie startu systemu z nowego dysku mianowicie nie działa ;) Problem jest z partycją gpt i uefi. Pytanie czy znacie jakiś inny w miarę szybki sposób żeby sklonować dyski. (raczej rozwiązanie softowe wchodzi w grę) Cytuj
FxJ Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Przekonwertowanie czystego dysku MBR na GPT podczas instalacji systemu Windows https://youtu.be/wNC5IuS3N20 Ciekawe jaki błąd? Klonowałeś tylko partycje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi