Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Mezczyzna 24 lata do uzytku wlasnego.

2. windows w pakiecie, 7,8 lub 10

3.15,6 lub 17.3

4. nie jestem zbytnio zorientowany w temacie, w kazdym badz razie nie zamierzam nic sam dokladac

5. w pln 4500zl max ale jako, ze jestem za granica i tu zamierzam dokonac zakupu napisze 1000€, bedzie to jedyny laptop i tylko dla mnie, obecnie latam na windowsphonie stad taki niepoukadany post,

5b. na dniach max miesiac

6.mile widziana solidna obudowa i zeby sie zbytnio nie nagrzewal plus oczywiscuw godne uciągniecie wspomnianego w temacie cs:go

7. co do matrycy nie jestem zbyt wymagajacy pozostawiam to wam

8.dom czasem lozko

9. counter strike global offensive, moze jakas fifa 17, chcialbym te srednie detale chociaz miec wysokie tez mile widziane

10. przegladarka,muzyka

11. brak specjalnych wymagan procz plynnej gry ewentualnie podswietlana klawiatura

12. najlepiej ciemny kolor obudowy

13. https://www.euronics.it/acquistaonline/mobile/browse/productDetailSingleSku.jsp?productId=eProd172000176

myslalem nad czyms takim mile widziana tansza alternatywa.

14. no intu jest problem bo chcialbym nabyc cos z tej strony z linku wyzej ale takze chetnie poszukam innych modeli na innych Italiańskich stronach

Opublikowano

Ostatnio komuś sprawdzałem ceny w PL i UK i aktualnie w PL było taniej.
MSI GE62 Apache i7-6700HQ/8GB/1000/Win10X GTX960M FHD - we Włoszech widzę że też.

w kazdym badz razie nie zamierzam nic sam dokladac

Nie musisz np. dysku SSD sam montować możesz poprosić o to normalnie sklep, takie operacji to norma aktualnie w sklepach.

jestem za granica i tu zamierzam dokonac zakupu

Tylko pamiętaj że mogą mieć trochę inny układ klawiatury

Dell Inspiron 7567 i5-7300HQ/8G/1000/Win10 GTX1050 teraz zamawiał bym z GTX 1050 (jak 965M+ )
Dell Inspiron 7567 (15,6") seria Inspiron 15 7000 (GTX 1050 / 1050Ti)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sory za taki balagan ale pisanie z telefonu jest mocno uciazliwe, prosilbym o podanie paru modeli w tym przedziale asusa,acera i lenovo dostepnych mniej wiecej w tym przedziale, zebym wiedzial co brac pod uwage. Grafiki od 920 w gore daja rade? bo glownie takie spotykam w sklepach

Opublikowano

witam ponownie, po znajomosci udalo mi sie dotrzec do (tak sadze) ciekawej oferty i zamowilem a obecnie czekam na dostarczenie.Asus GL753V co prawda sporo przekraczal budzet ale chcialem miec to juz z glowy, moge prosic o przyslowiowe 3 slowa na jego temat zeby uspokoic sumienie? pozdrawiam

Opublikowano

Witam dzis przyszedl, pierwsze wrazenie takie , ze przyszedl wadliwy a mianowicie ekran nie dzialal , dostalem zastepczy a tamten w poniedzialek bedzie odeslany i ma byc wymieniony na nowy :)