zieniu Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Hej :) Napisałem ostatnio artykuł-poradnik o wyborze komputera - jeden z forumowiczów zasugerował bym też dodał tutaj - może kogoś zainteresuje. Artykuł to moje doświadczenia jako Windowsowca, którego wzięło na fotografię - i jakie komputery wybierałem po drodze: czemu kupiłem Macbooka i czemu go ostatecznie sprzedałem. Kiedy dodałem monitor EIZO i dlaczego kupiłem stacjonarny. Mam nadzieję, że niektórym - zwłaszcza windowsowcom ułatwi to poszukiwania następnego sprzętu :) W skrócie: fotografowie, którzy już pracują na Mac'ach, mają prostą sprawę - zostać przy Mac'u, jedynie w miarę potrzeb go wymienić na mocniejszy. Jeżeli pracujesz na laptopach z Windowsem - zachęcam do przeczytania. https://zieniu.pl/jaki-komputer-dla-fotografa-mac-czy-pc pozdrawiam serdecznie, Tomek zieniu.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi