Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Xiaomi Mi Notebook 2 z i7 już niedługo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Xiaomi zyskuje na popularności na świecie, ale także u nas w kraju. Mi Notebook nie jest aż tak popularny chociaż powoli zaczynają pojawiać się już wersję z angielskim systemem. Jeżeli laptop od Xiaomi był dla Was za słaby mamy świetną informację – najprawdopodobniej powstanie Mi Notebook 2!

XIAOMI MI NOTEBOOK Z INTEL CORE I7

Jeżeli wierzyć plotkom i doniesieniom z chińskiego rynku Mi Notebook w wersji drugiej ma zostać zaprezentowany już 23 grudnia. Nie jest pewne także jaką nazwę otrzyma urządzenie. Opcje są dwie – Mi Notebook Pro lub właśnie Mi Notebook 2. Póki co pierwsza wersja urządzenia posiada procesory Intela i5 oraz m3. Cała branża komputerowa się rozwija. Xiaomi także musi iść za trendem, aby nadal liczyć się na rynku. Właśnie dlatego naszym zdaniem nowy laptop od chińskiej firmy otrzyma procesor i7.

Oczywiście póki Mi Notebook 2 nie zostanie zaprezentowany nie możemy być niczego pewni. Z niecierpliwością czekamy na każde oficjalne informacje na temat tego sprzętu. Pierwsza generacja laptopa wykazywała naprawdę świetny stosunek wydajności i jakości do ceny. Jak będzie z drugą? Jeżeli wierzyć plotką dowiemy się już niedługo!