Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do sprzedania dysk SSD ADATA 240GB Premier Pro SP550 M.2 2280 ( kod producenta ASP550NS38-240GM-C)

Parametry dysku:
- Pojemność: 240 GB
- Interfejs: M.2 2280
- Prędkość odczytu: 560 MB/s
- Prędkość zapisu: 510 MB/s
- Format 2.5"
- Niezawodność MTBF - 1 500 000 godzin
- Odczyt losowy 75,000 IOPS
- Zapis losowy 75,000 IOPS

Dysk SSD ADATA Premier SP550 to najprostszy sposób na modernizację laptopa oraz Ultrabooka. Jest naprawdę niewielki, a co najważniejsze można go zainstalować bezpośrednio w gnieździe M.2 na płycie głównej. Dzięki temu nie zajmuje dodatkowego miejsca w obudowie i nie wymaga podłączenia żadnych przewodów. Sprawdzi się również w komputerach miniPC, wyposażonych w gniazda M.2.

Dysk SSD SP550 M.2 posiada interfejs SATA III 6 Gb/s, oferujący szybki i stabilny transfer danych, który sięga nawet 560 MB/s przy zapisie oraz 510 MB/s w trakcie odczytu. Liczba IOPS sięga z kolei 75 000. Tak wysokie osiągi zapewnia kontroler SMI, obsługujący technologie LDPC i DEVSLP, a także pamięć podręczna DRAM.
=
Dysk jest nowy zakupiony w sklepie x-kom. Dołączony był do laptopa który udało mi się kupić na wyprzedaży ,,Black Friday,, - jest mi on nie potrzebny ponieważ mam większy dysk w domu i to jego zamontuję do laptopa.
Dysk z papierami, pudełkiem itp.
=
Cena rynkowa nowego dysku to ok. 320zł a ja sprzedaję za 215zł i dodatkowo wyślę go kurierem gratis.
=
WYSYŁKA KURIEREM GRATIS
=
W razie pytań proszę pisać na priv.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...