Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. M/24

2. System - niechce

3. Matryca raczej 15.6 matowa

4. Dysk nie ma dla mnie znacznia.

5. 3000zł - może być taniej( nawet lepiej) ale jak będzie ciut drożej tragedii nie będzie.

6. Dobrze żeby było wszystkiego po trochu. Grał nie będę więc wydajność grafiki nie musi być duża.

7. 1080P musi być.

8. Głównie dom.

9. Gry: praktycznie nie, a to co będę chciał to integra raczej bez problemu odpali. Od gier mam konsole.

10. Programy - do obsługi multimediów, czasem jakiś kompilator języka programowania, ale to nie często i niezbyt wymagający.

11. Wymagania specjalne: brak

Ogólnie nie wiem czy dobrze sądzę, ale chciałbym aby laptop miał procesor wysokonapieciowy nawet kosztem integry. Oczywiście najlepiej 8 GB RAM, oraz fajnie jakby głośniki były pod ekranem a nie na froncie laptopa (jeśli wpływ tego umiejscowienia nie ma znaczenia to ok) ale do laptopa nie będę podpinal głośników, nie mam na takie rzeczy miejsca ;) No i przede wszystkim dobrze będzie jak laptop nie będzie klockiem, czyli będzie gruby w granicach rozsądku ;)

• reaction_title_1 1
Opublikowano

Też nie wiem, a a jak wielu programów na raz korzystasz + antywirus + zakładki w przeglądarce?

czasem jakiś kompilator języka programowania, ale to nie często i niezbyt wymagający

Dużo piszesz? Saka klawiatura jest dla ciebie ważna? Piszesz bez wzrokowo, korzystałeś kiedyś z track pointa (biznesowe TP, HP)?

Lenovo ThinkPad E560 i5-6200U/8GB/256/DVD-RW FHD 

Lenovo ThinkPad E560 i5-6200U/16GB/256/DVD-RW FHD

Te są z fabrycznym dyskiem SSD montowanym.

Dell Latitude 3570 i5-6200U/8GB/1000 FHD

Seria Latitude ma 3 letnia gwarancję, serwis na miejscu, super baterie, lekkie projektowane pod niezawodność.

Bo jeśli nie to wezmę coś tańszego, a nie będę wydawał aż tyle :)
Wiadomo im więcej wydasz tym lepszej wydajności lub wykonania, możesz oczywkiwać.