Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przymierzam się do kupna laptopa ale za nic nie mogę się zdecydować: według ankiety

1.16lat (Uczeń technikum informatycznego)

2.Windows 10

3.15.6"

4.SSD do kupie później, 

5.3000 MAX 

6. Ważniejsza wydajność

7.Full HD 

8.Mieszkanie, biurko (kilka razy w miesiącu będzie w trasie)

9.League of Legends(najwięcej gram i zależy mi na +80fps na wysokich)

Overwatch

Dying light

Fifa 17

10.Maszyny wirtualne

CodeBlock/Notepade ++/Pakiet Office/ Photoshop

11.matowa matryca

12;::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

13. https://www.x-kom.pl/p/326634-notebook-laptop-156-acer-f5-573g-i5-6200u-8gb-1000-win10-gf940mx-fhd.html

Zastanawiam się czy ten procesor nie będzie za słaby do gier w końcu jest niskonapięciowy

Opublikowano

A procesory z U będą okej czy lepiej szukać innych.
Drugie pytanie czy laptop który podałem wystarczy od lola i do pozostałych rzeczy oprócz (reszty gier i maszyn wirtualnych?)

I jeszcze jedno czym rożni się f5 572 od tego co ja Podalem f5 573 oprócz tego ,,x``w karcie
I dlaczego to właśnie 572 jest polecany a ten mój nie

Opublikowano
A procesory z U będą okej czy lepiej szukać innych.

Procesory U są lepsze dla dłuższej pracy na baterii ale już HQ są nastawione na wydajność i nawet i5-tki są już 4 rdzeniowe

F5-572G to wcześniejsza wersja jeszcze bez slotu M.2 dla dysków SSD i z kartą 940M zamiast 940MX.

Opublikowano

Zależy czy na początku pojawią się wersje zwykłe czy już Ti, ciężko cokolwiek powiedzieć przed premierą. W kwestii gier oczywiscie że odczujesz różnicę, kwestia czy chcesz/mozesz czekać?