Jang Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Witam. Możecie się śmiać albo nie ale postanowiłem przetestować jakieś feromony. NIgdy czegoś takiego nie używałem i po prostu jestem ciekaw czy działa na płeć przeciwną. Może się zawiodę a może nie? Ale przynajmniej bede wiedział. Pytanie do Was. Czy ktoś z Was miał może styczność z feromonami? 1. Jakich używaliście? 2. Byy bezzapachowe czy zapachowe? 3. Co ile i w jakich sytuacjach używaliście? 4. No i jak wybrać odpowiednie? Nie chciałbym się naciąć na jakiś szajs z allegro. Cytuj
pietrzkb Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 Wierzę w naturalne feromony. Coś w tym jest, że jedna kobieta "pachnie" konkretnemu facetowi bardziej pociągająco, a druga mniej. Z kolei innemu facetowi moga pachnieć odwrotnie. Jesli chodzi o syntetyczne feromony to warto jest moim zdaniem przetestowac albo love desire albo phermone essence. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi