glonorzerny676 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Cześć wszystkim! Kilka dni temu odebrałem nowego laptopa Lenovo Legion 5i - laptop całkiem spoko. Instalacja systemu operacyjnego Windows oraz innych sterowników przebiegła bez większych problem do czasu kiedy pozostało mi jedno niezidentyfikowane urządzenie i tutaj zaczął się problem. Próbowałem pobrać ten brakujący sterownik poprzez aktualizacje automatyczną z sieci, lecz nie można zainstalować brakującego sterownika. Próbowałem również za pomocą Identyfikatora sprzętu po kodzie urządzenia: ACPI\VEN_LHK&DEV_2019ACPI\LHK2019*LHK2019. Jednakże próba instalacji sterownika ze strony producenta kończy się fiaskiem ponieważ pomimo poprawnej instalacji pliku - urządzenie nie jest wciąż wykryte. Natomiast Google podpowiada, iż jest to Lenovo ACPI Driver. Pozdrawiam, serdecznie Edytowane 6 Marca 2021 przez glonorzerny676 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi