Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Mężczyzna, 19 lat, student

2.Win 10

3.15,6

4.Najchętniej ssd ale może być hdd

5.2300

6.Wydajny sprzęt, głównie internet i uczelnia, okazjonalnie jakieś gry, lapek będzie cały czas pod prądem, więc wydajność kosztem pracy baterii

7.w tej cenie dowolna mnie zadowoli

8.biurko, łóżko, uczelnia

9.Lol, diablo3

10.office, statistica

11.najlepszy możliwy stosunek wydajności do ceny

12.pierwszy własny laptop

13.Acer E5-575, który niestety jest od jakiegoś czasu nie dostępny na x-kom /:

Opublikowano

Orientacyjny, jednak jak uda mi się w nim zmieścić (+/- ssd jak będzie niewiele drożej) to będzie super. Myślałem nad acerem e5-575 z dyskiem ssd, ale od kilku tygodni nie ma go na x-komie, a pracownicy nie podają daty przewidywanej obecności, a przyznam się, że laptop przydałby mi się już teraz. Myślę o poczekaniu max 2-3 tygodni na tego acera i jeżeli nadal go nie będzie to poszukaniu jakiegoś innego modelu.

Opublikowano

Fajna prozycja, niewiele droższy, więc ze zdobyciem funduszy nie byłoby problemu ;) Tylko też niedostępny, a szkoda, pozostaje jeszcze trochę poczekać ale mam nadzieję, że w miarę szybko będzie dostępny. Ten tydzień, czy dwa to mogę jeszcze poczekać :)