Pajus Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Witam Mam nadzieje ze moze ktos mi pomoze albo mial podobny problem i jest w stanie mi doradzic, Wiec zeby zrobic krotko przejde od razu do problemu, Chodzi o karte( modem ) WWAN do polaczen przez siec GSM Wszystko dziala prawidlowo tak dlugo jak mam podlaczony laptop pod siec AC ( zasilacz ) w momecie jednak odlaczenia AC gdy laptop przechodzi na zrodlo energii z baterii nagle znika polaczenie WWAN oraz calkowicie Modem nie jest wykrywany przez system tak jak by zostal fizycznie odloczony, Nie wydaje mi sie ze problem lezy w samym modemie WWAN bo testowalem juz rozne modele modemow i problem jest praktycznie zwasze ten sam w samym systemie operacyjnym problem tez nie lezy poniewaz Modem znika z samego BIOS'a sam BIOS jest rowniez up-to-date. ma ktos konkretne wskasowki co zrobic albo sprawdzic jeszszce moge ? powoli mysle ze problem lezy w samej plycie glownej ale nie jestem elektronikiem zeby mialo sens testowac wszystkie podzespoly chyba ze ktos mi poradzi dokladnie co sprawdzic miernikiem, Pozdrawiam i prosze tylko o konkrety osob ze znajomoscia problemu Edytowane 4 Lutego 2021 przez Pajus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi