Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[1] Mężczyzna, lat19

[2] Laptop w zestawie z Windows 10

[3] matryca 15,6

[4] pamięć SSD

[5] 4500zł jeśli warto jestem w stanie dołożyć 200/300zł. Chcę go używać dość długo. Zakup planuje na połowę stycznia.

[6] Oczekiwałbym od laptopa wysokiej wydajności procesor/ ram

[7] rozdzielczość 1920 starczy mi w zupełności

[8] używany w domu, na uczelni

[9] Gry o niskich i średnich wymaganiach typu Lol, CS.go itp

[10] środowisko CAD więc tworzenie 2D, 3D, pakiet office

[11] podświetlana klawiatura, wejście LAN

[12] Pracowałem na różnych laptopach

[13]Myślałem o tym laptopie https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-laptop-g3-r7-16gb-512ssd-1650ti-w10.bhtml . 

[14] matryca nie ma dla mnie aż takiego znaczenia, jestem w stanie poświęcić jakość matrycy dla wydajności.

Opublikowano

Wydajny model, bardzo dobrze radzi sobie z temperaturami. Co do podzespołów to masz tu procesor i7 6 rdzeniowy, 16gb ram, gtx1660ti i matrycę IPS 120Hz. Sam laptop jest solidnie wykonany i wygodnie się na nim pracuje. Jest co prawda bez systemu, ale możesz zawsze dokupić.
ASUS ROG Strix G G531GU-AL065 15,6"120Hz Intel® Core™ i7-9750H - 16GB RAM - 512GB Dysk - GTX1660Ti Grafika 4799zł