DawidK Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 Myślałem o kupnie tego laptopa, ale mam wrażenie, że cena jest zbyt wygórowana i nie chcę przepłacić, jeśli w tej cenie mogę mieć coś lepszego. Mógłby mi ktoś poradzić, czy warto go kupić czy może znaleźć w tej cenie sprzęt o lepszej specyfikacji? Ogólnie mam zaufanie do HP a z dystansem podchodzę do Lenovo/Dell/Asus. HP 15s Ryzen 5-4500/16GB/512/Win10 - obecna cena 3 349,00 zł Cytuj
aniuul Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 Ten model HP jest słabo wykonany i w tym budżecie możesz spokojnie znaleźć model wykonany w całości z aluminium. Jeśli szukasz typowo do pracy biurowej to brałabym Della Inspiron lub Asusa Zenbook 14. Dużym plusem zenbooka jest bardzo dobra bateria, jakość wykonania i podzespoły. Jednak obecnie trudno ten model dorwać, ale jeśli Ci się nie spieszy zakupem to postawiłabym właśnie na niego. ASUS ZenBook 14 UX425 i5-1035G1 8GB RAM 512GB Win10 3999zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi