Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Poszukuję dobrego laptopa ma on służyć głównie do gier będzie leżał na biurku mam stary komputer ale zasilacz mi wysiadł a i tak planowałem kupno nowego sprzętu zdecydowałem się kupić laptopa bo przecież fajnie móc zabrać sprzęt do kolegi albo na wakacje.

Dobra mój budżet to 4200 zł no może więcej jak coś dobrego będzie interesuje mnie laptop raczej 17 calowy bo się przyzwyczaiłem się do monitora i trudno będzie mi się odzwyczaić a 17 cali mi pasuje.

Znam się trochę na komputerach ale na laptopach trochę gorzej czytałem że lenovo jest dobre.

interesuje mnie mocny laptop jak się uda znaleźć z rtx 2060 to może być już ten 15'6 cala  :)

• FxJ zmienił(a) tytuł na Szukam laptopa [4200 zł]
Opublikowano
Cytat

mam stary komputer

A jaki masz monitor, bo zawsze 15,6" + nawet 22" monitor to lepsze rozwiązanie niż mało mobilna siedemknastka.

Cytat

Dobra mój budżet to 4200 zł

Jak rozumiem bez systemu?

ASUS TUF Gaming A15 R5-4600H/16GB/512 144Hz (FA506IU-HN312)

HYPERBOOK NH5 ZEN AMD RYZEN RTX 2060 (Clevo NH57ADY)

Nawet z wyższym budżetem lepiej kupić 15,6" z sensownym procesorem. Bo przypominam GTX 1660Ti jest 2x ponad wydajniejszy od GTX 1650/1650Ti.

• FxJ zmienił(a) tytuł na Szukam laptopa do gier [4200 zł]