Dawidoo98 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Cześć Wam, poszukuję klawiatury do pisania o niskim profilu, w gry raczej nie grywam. Byłoby wspaniale gdyby miała lekki skok i była cicha. Do niedawna korzystałem z tego modelu - a4tech 300h i przyznaję, że komfort pisania jest na wysokim poziomie. Czy moglibyście polecić coś równie dobrego? Z góry dzięki ? Cytuj
Dawidoo98 Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Myślałem o modelu Logitech MX Keys lub o Corsair mx silent red. Tylko czy na tym Corsair idzie spokojnie wygodnie pisać wiele godzin? Cytuj
qonsta Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Logitech MX Keys według mnie, ma przyjemny klik i krótki skok. To membranówka, więc nie będzie ona wyjątkowo głośna. Co do corsaira, no to tylko zależy od ciebie. Na pewno klawiatury mechaniczne będą głośniejsze. Cytuj
FxJ Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Cytat Tylko czy na tym Corsair idzie spokojnie wygodnie pisać wiele godzin? Tak ale żaden mechanik nie jest tak cichy jak membrana, nawet po założeniu oringów. Razer Ornata Chroma Razer Cynosa V2 Razer Huntsman Clicky Optical Switch Te możesz sobie sprawdzić jeśli znajdziesz w jakimś sklepie stacjonarnym, każdy z innym typem przełączników. Cherry MX Red / Brown / Blue w tym LP ale nie do 400zł. Osobiście mam MX Brown w CM Storm ale te są obecnie nie do dostania już. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi