Piiotr Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2020 Witam,mam pytanie ponieważ moja bateria coraz krócej działa(ok 1h), i moje pytanie jest takie, czy mogę podłączyć laptopa(Latidute E6420)na samym zasilaczu z wyciągniętą baterią a samą baterie magazynować naładowaną? Zależy mi na tym żeby beteire wykorzystywać tylko w podróży a gdy laptop bedzie stacjonarny to nie uzywac bateri. Licze na odpowiedz Cytuj
FxJ Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2020 Cytat moje pytanie jest takie, czy mogę podłączyć laptopa(Latidute E6420)na samym zasilaczu z wyciągniętą baterią a samą baterie magazynować naładowaną? Wszystko możesz, czy ma to jakikolwiek sens i uzasadnienie? Dla mnie osobiście żadnego. Latidute E6420 to 2011 r. czyli bateria może mieć już 9 lat jeśli od nowości nie była zmieniana, chyba swoje wypracowała? Nie prościej wymienić baterie na nową np. zamiennik od Green Cell? Ewentualnie kupić inny laptop 3 letni który będzie trzymał jeszcze kilka godzin z fabryczną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi