Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Mężczyzna, 21 lat.
2. Bez systemu, DreamSpark/Linux
3. 15.6", waga nieistotna.
4. Może być nawet bez dysku, mam SSD 256GB Samsung Evo 850 2.5".
5. Maksymalnie 2500 zł, +-100 zł, jeżeli w tej cenie nie będzie nic ciekawego to prosiłbym droższe propozycje, może za jakiś czas budżet się zwiększy. 
6. Przede wszystkim wydajność procesor/grafika.
7. Chciałbym FHD jednakże jakby było coś wartego uwagi w HD to mógłbym się skusić. 
8. Dom, trochę uczelnia. 
9. Fajnie byłoby pograć w nowsze gry, przede wszystkim CS:GO, LOL, GTA V, wystarczą średnie ustawienia, byleby bez lagów. 
10. Photoshop, trochę obróbki wideo. 
11. Podświetlana klawiaturka (niewymagane ale fajnie jakby była), Matowa matryca. 
12. Obecnie mam Lenovo G510 więc fajnie by było jakby znalazło się coś innej firmy ale jeżeli Lenovo ma coś dobrego w tej cenie to nie będę miał zastrzeżeń. Przede wszystkim chciałbym, by nowy laptop był lepszy od obecnego. 
13. Oglądając laptopy widziałem kilka fajnych modeli ale niestety kosztujące 3000+ zł, takie jak Lenovo Y700, MSI GL62. 

Nie zależy mi na napędzie DVD, wolałbym jakby laptop miał lepsze chłodzenie. 

Opublikowano
Może być nawet bez dysku, mam SSD 256GB Samsung Evo 850 2.5".

Standardowo producenci wypuszczają fabrycznie z HDD zwykle ze względu na obecność slotu M.2 na dyski SSD

5. Maksymalnie 2500 zł, +-100 zł, jeżeli w tej cenie nie będzie nic ciekawego to prosiłbym droższe propozycje, może za jakiś czas budżet się zwiększy. 

6. Przede wszystkim wydajność procesor/grafika.

W tym przedziale tylko laptopy z procesorami U dwu rdzeniowymi + grafika 940M / 940MX

Zobacz sobie na tym porównaniu

No niestety własnie 950M/960M zaczynają się od 3000-3300zł