mafioso12 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 [1] używany za około 1000zł [2] z systemem, może być starszy upgrade'owalny do Windows 10 [3] 14,x" [4] nieistotne [5] internet i praca biurowa (office, drukowanie dokumentów) [6] Przynajmniej 5lat, komputer do firmy, zależy mi na jakości wykonania [7] komputer nie do gier [8] brak wymagań specjalnych Planuję kupić komputer do firmy, który będzie służył do typowej pracy biurowej dlatego nie musi być demonem wydajności, ale żeby internet i programy biurowe chodziły bardzo dobrze. Myślę, że matryca około 14'' będzie dobra do tych zastosowań. Działalność nie będzie polegała na ciągłym siedzeniu przed komputerem ale wiadomo, że w dzisiejszych czasach komputer na wyposażeniu musi być, dlatego rozglądam się za czymś używanym za rozsądne pieniądze i trwałym. Sam znalazłem coś takiego: https://www.morele.net/laptop-dell-a-laptop-dell-latitude-e5440-i5-4200u-8gb-320-gb-hdd-14-hd-klasa-a-uniwersalny-6958423/ Proszę o ewentualne inne propozycje i porady Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi