KHX Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 Witajcie mam della inspioriona, G3 15 3590-7359 (i5-9300H/8GB/512GB/GTX1650) i podkręciłem GPU msi afterburnerem, chwilę później dostałem taki bluescren, "Dpc watchdog wiolation" oraz, "whoa uncorrectable error", mogę włączyć laptop jedynie w trybie awaryjnym, cokolwiek innego bym nie spróbował, laptop zacznie się zacinać przy grafice Dell. Cytuj
FxJ Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 Rozumiem jakbyś robił undervolting ale podkręcać. Wystarczyło dołożyć do modelu z GTX 1660 Ti - jest 2x wydajniejszy. Ciężko coś powiedzieć, może przesadziłeś z suwakiem albo to tylko wina jakiegoś kondensatora na płycie głównej który się poddał pod wyższym taktowaniem. Wysyłka na rękojmie sklepu. PS oni tu jakieś głupoty wpisali, to G3 a nie żaden inspiron - masz tak gdzieś na pudełku, instrukcji, gdziekolwiek ? ? 1 Cytuj
KHX Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 Suwak dałem na maksa, ale było 50 stopni więc było ok, po pięciu minutach od podkręcenia już padło. Dzięki za odpowiedź. A, czy jest szansa, że gwarancja mi to naprawi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi