tymczasowy Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 [1] Laptop do sklepu, używanie tylko jednego programu i zdalnego pulpitu. Zakup na fakturę. [2] Laptop z Windowsem 10 [3] Wymiary nieistotne, ważne żeby był to laptop 2w1 z funkcją wyjęcia ekranu i używania go jako tablet. [4] Najlepiej jakieś małe SSD ale jak będzie HDD to nie ma problemu. [5 a] Tylko nowy laptop, budżet: 1000-2000zł. Bez akcesoriów. [5 b] Używanie codziennie około 6 godzin. [5 c] Zakup odbędzie się w przeciągu miesiąca. [ważny] [6] Najważniejszy jest czas pracy na baterii i wydajność procesora. Karta graficzna raczej nie będzie wykorzystywana. [7] Głownie używany w sklepie odzieżowym, więc często w ruchu i na kolanach. [8] Gry - brak gier. [9] Programy - zwykły pakiet office i SubiektGT, ewentualnie przeglądarka. [10] Najchętniej gdyby były 8gb RAM-u ale nie wiem czy do tej kwoty to możliwe. Najistotniejsza to funkcja 2w1 laptop-tablet. Cytuj
qonsta Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) Najtańszą opcją i zarazem całkiem fajną byłby surface, ale nie wiem czy was coś takiego interesuje https://www.x-kom.pl/p/564737-laptop-2-w-1-microsoft-surface-go-2-y-4gb-64gb-win10. No chyba że by cię używki interesowały, ale tutaj nie pomogę. Z nówek to albo ten surface albo standardowy laptop ze stałym dotykowym ekranem, ale to trzeba i tak budżet podnieść. Edytowane 16 Września 2020 przez qonsta Cytuj
FxJ Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 Lenovo ThinkPad X1 Yoga Carbon i5/8GB/256SSD DOTYK Laptop LenovoX1 Yoga i5-6500U 8GB 256SSD Win10 pro ThinkPad X1 Yoga w zasadzie z tego co mi przychodzi obecnie na myśl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi