Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkich, rozumiem, ze tu raczej zajmujecie się doradzaniem, zeby kupić coś dobrego za duże pieniądze, ale mój budżet to jedynie 2500-2000 tys zł, wiem, ze większość powie, ze w tej cenie można kupić pierwszy lepszy z supermarketu, ale Czasami można się przejechać na tym zwłaszcza, ze w IT nie siedzę już kilka lat. Laptop jedynie do celów edukacyjnych, przeglądarka, office, zero gier. Za pomoc z góry dziękuje 

Opublikowano

Do Twoich zastosowań wystarczy Huawei Matebook;

4 rdzeniowy Ryzen, 8GB RAMu DD4, 256GB SSD, wygodna klawiatura, system w zestawie, niska waga

Dnia 5.09.2020 o 06:29, ACRAB95 napisał:

do celów edukacyjnych, przeglądarka, office, zero gier.

Jedyny mankament tego modelu to matryca, ale przy wypisanych zastosowaniach- nie będziesz zwracał na to uwagi;

Huawei MateBook D 14 R5-3500/8GB/256/Win10 (NobelK-WAQ9BR 53011AHM)

Opublikowano
Cytat

2500-2000 tys zł

To jest 2 miliony złotych. Chodzi o 2,5 tyś.

Cytat

wiem, ze większość powie, ze w tej cenie można kupić pierwszy lepszy z supermarketu

W elektromarkecie bym nawet nie zamówił pralki czy lodówki z modeli jakie mają na sklepie/magazynie.

Huawei MateBook D 14 R5-3500/8GB/256/Win10 + T8 LTE 2/32 - 2599zł

To samo co wyżej, ta sama cena, tablet gratis.

Huawei MateBook D 15 R5-3500/8GB/256/Win10 (BohrK-WAQ9BR/53010TUE) - 2499zł

Wersja 15,6"

Te będą ok a na 100% lepsze od badziewnych ideapadów itp. Chyba że interesują cię tez oferty z allegro z mniejszych sklepów?

• FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop do celów edukacyjnych [2000-2500]