AniaK Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Cześć, kupiłam laptop Dell Inspiron 5491 z dotykowym ekranem, chciałam dokupić rysik, ale taki który pozwoli na odręczne pisanie, szukałam ale sporo rysików posiada informacje: Rysik obecnie nie współpracuje z laptopami 2w1 z systemem operacyjnym Windows. Czy jest jakiś w miarę tani rysik, który pozwoli pisać odręczne notatki ? Czy żeby działał to musi być z Dell ? Cytuj
Kruk35 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Potwierdzona kompatybilność jest najważniejsza, więc powinien być to rysik firmy Dell; w kategorii rysików to właśnie Dell nie przesadza z cenami w przeciwieństwie do Microsoft i Apple Dell Active Pen-PN350M 1 Cytuj
CAMRE Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Najbardziej podstawowy tylko do pisania to wlasnie Dell, ale jak juz cos bardziej zaawansowanego z grafika to polecalbym mimo ceny cos z Microsoftu :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi