Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[1] Kobieta, studentka, 22 lata

[2] W10

[3] 14'' max, szukam czegoś mniejszego, poręcznego, waga nie jest aż tak istotna

[5a] kwota około 1500, 2000 max, raczej nowy, trochę obawiam się zakupu używki, nigdy nie kupowałam\nie znam się 

[5b] najlepiej kilka lat, nie chcę żeby po roku się zacinał, 

[5c] jak najszybciej 

[6] wykonanie nie jest tak istotne, raczej wg kolejności bateria>wydajność>wykonanie;  zamierzam głównie robić notatki, czytać pdf, czasem jakaś muzyka/youtub, raczej nic obciążającego 

[8] laptop/tablet + klawiatura? -  na studia. Dokładnie nie wiem jakie urządzenie będzie idealne, zależy mi na możliwości pisania rysikiem (ręczne notatki, rysownie wykresów schematów), przy jednocześnie w miarę komfortowym korzystaniu z klawiatury oraz jak wspominałam długim czasie pracy. Może ktoś poradzi co będzie najbardziej praktyczne?

[9] nie będzie używany do gier

[10] programy do notatek, edycja plików, power point, 

[11] dotykowy ekran, możliwość pisania rysikiem

[12] do tej pory PC i Toshiba, nie mam szczególnych preferencji

[13] Nie mam, niestety nie jestem w temacie