Trotorek Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 Witam tak jak podane w temacie laptop podczas grania sam powoduje że się usypia na około 4 sekundy . Po wciśnięciu spacji wraca do normalności. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi a gość w serwisie się zaśmiał "jak to się może sam usypiać " . Omawiany laptop to Acer nitro 5 z ryzenem za 3500 zł. Pozdrawiam Cytuj
qonsta Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 ustaw plan zasilania na najwyższą wydajność. Cytuj
Trotorek Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 Niestety po ustawieniu takiej opcji nadal się laptop podczas grania usypia . Pozdrawiam Cytuj
qonsta Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2020 Dnia 13.07.2020 o 22:59, Trotorek napisał: Niestety po ustawieniu takiej opcji nadal się laptop podczas grania usypia . Pozdrawiam Kurde, to mi się pomysły skończyły... Kompletnie nie wiem co jeszcze można ustawić.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi