Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, poszukuje laptopa, który spełni poniższe wymagania. Z góry dziękuje ?

[1] Laptop ma być przeznaczony do pracy, użytkowania codziennego oraz gier. Korzystać będzie osoba dorosła 25+.
[2]Preferowałbym cenę Windowsa 10 w cenie laptopa
[3]Preferowana matryca 15,4"-15,6" ale może być inna też
[4]Dysk SSD
[5]Maksymalna kwota jaką mogę przeznaczyć jest to 4200 zł (brutto z VAT). Interesują mnie tylko nowe laptopy. W tej cenie mogą się znajdować również dodatki, ale nie jest to priorytetem.
[5 b] [ważny - nie pomijaj] zakup na kilka lat
[5 c] [ważny - nie pomijaj] chcę kupić go do końca czerwca 2020
[6] wydajność procesora i grafiki jest ważna dla mnie. Obudowa najlepiej czarna
[7] nie znam się na matrycach
[8] użytkowany będzie na biurku, sporadycznie łóżko lub samochód
[9] Gry: (Fifa, Football Manager) te na pewno, a oprócz tego jakieś nowsze tytuły  
[10] Photoshop, praca biurowa, podstawowe programy do obróbki wideo (cięcie) i obróbka (analiza)
[11] możliwość podłączenia do telewizora
[12]preferuje czarny/srebrny/szary kolo

Dodatkowo możecie podrzucić podstawkę do chłodzenia

Edytowane przez marszal
Opublikowano

Przy przeciętnym korzystaniu podstawka nie jest konieczna. Ale przy tych bardziej wymagających grach czy dłuższej pracy w wspomnianym photoshopie taka podstawka znajdzie swoje zastosowanie, lecz nie uważam żeby była niezbędnym elementem.