Xiomdz Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 [1]5500 zł +- 100 zł [2]Zakup planuje wykonać w ciągu tygodnia dwóch. [3]Składać mogę sam chyba że cena będzie niska i nie wpłynie na komponenty system będę instalować sam. [4]Chodzi mi tylko i wyłącznie o jednostkę centralną. [5]Chodzi mi tylko i wyłącznie o gry. [6]Rozdzielczość mojego monitora to FHD a odświeżanie to 60 Hz monitor mam jeden i tak raczej będzie przez dłuższy czas [7]Nie nie zamierzam nie znam się na tym na tyle by to robić. [8]Z starego komputera pozostanie mi 265 Gb dysk SSD i 420 W zasilacz. [9]Po zakupie komputera nie planuje go modernizować w najbliższym czasie. [10]Zależy mi głównie na wydajności ale ważna jest też dal mnie cisza ponieważ mój obecny komputer jest strasznie głośny więc liczyłem na to, że nowy będzie cichy. [11]Bardzo chciałbym posiadać kartę graficzną z RTX a oprócz tego ważna jest dla mnie estetyka więc ledy i przeszklona boczna ściana była by mile widziana . [12] Będę kupował na terenie polski nie w jakimś konkretnym miejscu więc tutaj pełna dowolność. Cytuj
qonsta Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 proszę bardzo https://www.x-kom.pl/lista/t3dqqvn22 rtx 2070s, ryzen 3600+b450 i 16 gb ramu. Dysk można ewentualnie wywalić i wziąć twoją 240, o zasilaczu zapomnij żeby brać ze starego PC'ta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi