Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad zakupem laptopa w przedziale cenowym 1700-2000 max, interesuje mnie 15,6 calowa matrycaca i dysk ssd.

Laptopa będę używał przeważnie w domu ale czasem pewnie zdarzy się go zabrać na jakiś wyjazd i teraz pytanie co wybrać ? ?  Dodam że przeglądałem trochę laptopy i firma Asus chyba najbardziej mi odpowiada.

Opublikowano

ASUS F509FA-EJ334T i3-8145U/8GB/256GB SSD/INT/Win10H Szary

image.png.cd37aa967fa8cfb29740fa8a11eae8cd.png

Jeśli chodzi o Asusa to ten będzie najlepszym wyborem, przekraczającym kwotę o 15 zł (jak włożysz do koszyka to Ci taka wskoczy). Nada się do rzeczy typowo biurowych, ale na nim nie pograsz, chyba że w bardzo stare gierki. Ogólnie do tej kwoty mamy ograniczony bardzo wybór, jeśli mówimy o laptopach nowych. Daj znać, co będziesz na nim robić - jeśli typowy Office i internet to możesz tego śmiało brać.

Opublikowano

Cześć,

Twój przedział cenowy jest na tyle niskie, że ciężko znaleźć wiele modeli.

Znalazłem model ASUS VivoBook 14 X412DA Ryzen 3 3200U 4GB 256GB SSD W10S w cenie 1800 zł, który oferuje ryzena 3 i zintegrowanego radeona, ale jakbyś miał możliwość dołożenia 100 zł to lepiej byłby wziąć ASUS VivoBook S14 S430FA i3-8145U 4GB 256GB SSD W10, który ma i3 8 gen i integrę od intela, które są mocniejsze od poprzedniego zestawu.