Stefanini Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam, zamierzam kupić legiona y540 i5-9300H/16GB ramu. Moje pytanie, gdzie najlepiej sie opłaca kupic? Lenovo Legion Y540-15 i5-9300H/16GB/256 GTX1650 (81SY00HFPB) Na xkomie znalazlem najkorzystniejsza oferte. Drugei pytanie. Chciałbym dołożyc do niego HDDka. W opisie jest napisane "brak elementow montażowych", co to oznacza ? Nie ma sanek, ani connectora sata ? Napisalem do sklepu to mi odpisali, ze nie potrzebuje ani sanek ani zadnego kabla, zeby polaczyc dysk, z tego ci widziałem w płycie glownej tego modelu trzeba dysk umiescic w sankach, przykrecic i połączyc kablem z płytą, czy pracownicy x-komu sa niedouczeni na ten temat czy Ten model ma az tak rozne plyty glowne? Prosze o pomoc i pozdrawiam. Cytuj
+90°C Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Wypełnij ankietę. Można pokusić się o 17.3 calowego hp,który w takiej konfiguracji wypada dużo korzystniej ze względu na voucher o który bardzo łatwo.Kod na spokojnie można załatwić od znajomych rodziny czy nawet olx.Niedawno sam z tego korzystałem i dostałem 650 zwrotu już od ceny 3150zł. HP Pavilion Gaming (17-cd0022nw) oraz wersja biała HP Pavilion Gaming (17-cd0023nw) Po odliczeniu vouchera wychodzi dużo korzystniej,a zamiast pchać się w HDD możesz zainwestować w SSD na SATA np. Patriot P200 1TB. Cytuj
Stefanini Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dzieki ! Wypełnie w takim razie ankietę i wstawie jeszcze raz posta. Cytuj
Stefanini Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Od czegos to jeszcze zalezy jaki zwrot dostane ? Planuje kupic wlasnie tego hpka, ktorego wyslales, voucher ogarnalem i na infolinii mowili mi, ze dostane zwrot 400zl przy zakupie za 3350, jest szansa, ze dostane nawet 650 ? Cytuj
tralalero Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Z tego co się orientuje to od 3 tysięcy wzwyż w przypadku serii gamingowej a taką jest Pavilion powinieneś dostać zwrot 650. 1 Cytuj
FxJ Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2020 Cytat W opisie jest napisane "brak elementow montażowych", co to oznacza ? Nie ma sanek, ani connectora sata ? Najprawdopodobniej brak ale można to sprawdzić tylko pisząc do supportu Lenovo. Ale obstawiam ze sama ramka jest ale brakuje konektora. https://www.aliexpress.com/item/4000981703997.html - taki dokładnie Cytat z tego ci widziałem w płycie glownej tego modelu trzeba dysk umiescic w sankach, przykrecic i połączyc kablem z płytą, czy pracownicy x-komu sa niedouczeni na ten temat czy Ten model ma az tak rozne plyty glowne? Można ich trochę usprawiedliwić przez to że Lenovo wypuszcza nawet na samą Polskę tak wiele rewizji tego laptopa że można zgłupieć. Cytat Ten model ma az tak rozne plyty glowne? Częściowo tak, każda konfiguracja z inną grafiką i procesorem to w zasadzie inna płyta (lutowane). Cytat Na xkomie znalazlem najkorzystniejsza oferte. Ja bym Ci osobiście radził kupić z lepszym procesorem i dołożyć RAM w dogodnej chwili oraz kolejny dysk. Nie stracisz gwarancji robiąc to. Lenovo Legion Y540-15 i7-9750H/8GB/256 GTX1650 (81SY00HHPB) Patriot P200 1TB (P200S1TB25) - x-kom / morele Crucial MX500 500GB (CT500MX500SSD1) - x-kom / morele Cytat jest szansa, ze dostane nawet 650 ? @Stefanini wszystko jest opisane w tym temacie - 650zł tylko przy laptopach droższych niż 4000zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi