lobusiak Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam. Znalazłem na niemieckim amazonie taki oto laptop: MEDION ERAZER X17805 i7-9750H/16GB/2TB/512GB/144 HZ/RTX 2070 Max-Q 8GB GDDR6, Win10 Cena to 600euro a laptop parametry ma kosmiczne jak na nie całe 3k zł. Może jest ktoś na forum kto ogarnia temat i powie mi gdzie tu jest haczyk? Wiem że laptop jest używany no ale to i tak nie zmienia faktu ze jest bardzo tanio jak na RTXa i i7 9k. Cytuj
lobusiak Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nie potrafię lub nie mogę edytować więc dodam drugi post. Nie wiem skąd taka niska cena ale wiem że tylko u jednego sprzedawcy takie są, a niestety nie da się zakupić od niego z wysyłką do Polski. Z ciekawości sprawdziłem z jakimś niemieckim adresem i puściło dalej do płatności. Pewnie nie jestem pierwszy który znalazł te oferty (mnóstwo dobrych laptopów po 200euro) i gdyby się dało to pewnie wszystkie by pojechały za Odre:) Dobra, to tyle:) by nie zaśmiecać to może jakiś Mod wywali ten wątek w kosz. Cytuj
slusek19 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Proszę Cię...... Medion to niby dobry Laptop? Medion to najgorsza budżetowa firma jaka jest w DE, może i "bebechy" ma spoko ale jakość wykonania będzie mizerna a po drugie to za te 600€ masz laptopa używanego w stanie Dobrym Cytuj
qonsta Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Potwierdzam, Medion to taki odpowiednik Manty z dawnych lat. Jak chcesz już sprzęt, który wytrzyma kilka to zobacz sobie tego HP Pavilion Gaming i5-9300H/8GB/256 GTX1650, plus do tego masz zwrot hajsu jak załatwisz sobie jakiś numer seryjny starego laptopa HP. Tutaj szczegóły tej promki. Cytuj
FxJ Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Z tego co wyczytałem to TongFang GK7CP7S - tylko nakleili swój znaczek Medion Erazer. Cytat gdzie tu jest haczyk? Laptop po serwisowy? Może "odnowiony" przez sprzedawcę? Cytat Obecnie niedostępne. Tyle w temacie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi