RandomGuy Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2020 Posiadam laptop HP Omen 15, który w pewnych momentach zmienia jasność ekranu. Czasem widać jak on jest taki dziwnie prześwietlony. Uczyniłem następujące kroki: Otwórz Panel sterowania (widok wg.: małe ikony) i kliknij Opcje zasilania. Kliknij Zmień ustawienia planu obok wybranego planu zasilania. Kliknij Zmień zaawansowane ustawienia zasilania. Rozwiń Ekran i wyłącz funkcję "Włącz funkcję jasności adaptacyjnej" Teraz jak tam spojrzałem to nawet nie mam takiej funkcji. Z tego co zauważyłem to problem ten występuje jak jestem na baterii. 1 Cytuj
RandomGuy Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Problem jest rozwiązany, ale tylko jak laptop jest na zasilaczu. Na baterii dalej mi zmienia jasność i nie wiem gdzie szukać rozwiązania :/ Cytuj
FxJ Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ustaw to samo na każdym z trybów. Cytuj
RandomGuy Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 W tym problem, że mam tylko 1 tryb (zalecany przez HP). Teraz jak rozwijam ekran to nie mam tej opcji "Włącz funkcję jasności adaptacyjnej" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi