smiglo5 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam, szukam obudowy do około 350zł Zależy mi przede wszystkim na tym żeby łatwo się ją czyściło, wszystkie możliwie siateczki były na czymś prostym do "dostania się", bez wyłamywania z użyciem nadmiaru siły Miejsce na ułożenie kabli, i okno wysoce wskazane ale niekonieczne, z góry dzięki za propozycje! Cytuj
FxJ Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2020 SilentiumPC Armis AR7 TG - jest wersja bez szkła także. Phanteks Enthoo Pro - gdybyś znalazł używaną albo zwrot/outlet. Cytuj
Tomex Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ja od siebie mogę dorzucić SilentiumPC Regnum RG4T Pure Black - cena około 200 zł, a sprawdza się bardzo dobrze przy kablach i czyszczeniu ? Cytuj
qonsta Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zobacz jeszcze SilentiumPC Regnum RG6V EVO TG ARGB - to jest model, który na szczęście nie ma szkła na froncie, więc airflow jest zachowany ? Cytuj
CAMRE Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Posiadam dokladnie SilentiumPC Armis AR7 TG, moge polecic spelnia wszystkie wymogi ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi