Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam laptopa jak w tytule, mój budżet to w zasadzie 4000zł, ale jestem w stanie dołożyć, jeśli spełni moje oczekiwania.

Wymagane przeze mnie:

1. 17.3" IPS.

2. dysk SSD minimum 500 GB.

3. 16GB RAMu.

4. Wydajny procesor.

5. Wgrany Windows w tej cenie.

6. O ile możliwa jak najlepsza Grafika np. 1660Ti.

7.Oraz wszystko to co warte uwagi w laptopie pod obróbkę zdjęć i gaming, może nie wszelkie nowe tytuły, ale by radził sobie z nowszymi produkcjami.

Zastanawiała mnie ta propozycja + dokupienie dodatkowego RAMu - 8 GB HP Pavilion Gaming 17-cd0020nw i5-9300H/8GB/512GB SSD/GTX1660Ti 6GB/Win10H.

Czy może warto czekać na promocje jakiegoś modelu? A może jest inny który mi umknął?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Jest pewna opcja, zamiast Paviliona Gaming kupić od razu wyższą serie czyli Omena.

HP OMEN 17 i5-9300H/16GB/512 1660Ti 144Hz (17-cb0008nw/7MX65EA) - 5149zł

Wystarczy załatwić sobie voucher na 600zł

Gdzie kupić najtaniej legalną wersje systemu Windows 10? - sam klucz możesz kupić.

Jak fabryki dysków SSD wrócą do pracy pełną parą będziesz mógł dokupić kolejny dysk SSD 500GB/1TB, na razie musi wytrzymać jeden 512GB ale HDD bym nie wsadzał nawet.