FruKsoN Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Witam posiadałem wcześniej słuchawki od huawei 61 am i byłem zadowolony dlugi czas pracy na baterii dobrze leżały w uchu i dobry dzwiek ale je niestety zgubiłem.Nie chce kupować takich samych bo po prostu byłbym zirytowany xd wiec chciałbym jakieś inne.Zastanawiam się nad słuchawkami co są bez kabli dwie osobne po jednej do ucha. Słuchawki wykorzystuje wszędzie również podczas cwiczeń na siłowni lub w drodze do szkoły itd. Chciałym aby te minimum 3h bez ladowania wytrzymywały jesli mają te stacje swoje co można je odłozyć i dałej potem słuchać. Szukałem po różnych recenzjach i znalazłem to https://www.geekbuying.pl/pl/sluchawki/653-haylou-gt1-bluetooth-50-tws-earphones-black-5149994700697.html?utm_source=admitad&utm_medium=referral&admitad_uid=354c2ac339372ef6ab21dbd4bd807cbd podobno grają lepiej niz te xiaomi airdots i earbuds Edytowane 18 Grudnia 2019 przez FruKsoN dodanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi