Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o propozycje laptopa wg ankiety. Za wszystkie rady będę również wdzięczny

1.       Laptop dla mnie  do użytku domowego, za gotówkę

2.       Bez systemu

3.       Rozmiar matrycy  15,4"- 15,6” / 17,3”

4.       Dysk SSD

5.       4000-4500 zł, jeżeli będzie coś naprawdę wartego dopłaty mogę dołożyć ok 500zł

b.       Będzie to jedyny komputer w domu na kilka ładnych lat

c.       Do końca roku

d.       Powłoka matowa.

6.Liczy się dla mnie jakość wykonania i wydajność, mniej czas działania na baterii ponieważ laptop większość czasu będzie w domu.

7. Matryca matowa. Jak najlepsza w tej cenie

Czasami będzie podłączany do telewizora

8.  Głównie dom, na stoliku do laptopa

10. Programy to głównie multimedia, programy biurowe

11. Chciałbym dobre podzespoły i wystarczająco RAM, tak na kilka lat. Port HDMI, fajnie jak jest bluetooth. Gdyby była podświetlana klawiatura to też się nie obrażę, ale nie jest to warunek konieczny .

12. Najważniejsza jest trwałość i wydajność. Marka nie jest ważna. Do tej pory mieliśmy tylko jednego laptopa: Lenovo G550

13. Sam jeszcze niczego nie wybrałem. Liczę na Waszą pomoc.

14. Myślę, że zamieściłem wszystko co chciałem w ankiecie, a jeśli coś mi jeszcze wpadnie do głowy to dopiszę

Z góry dziękuję