szymon1225 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 Hej ? 1. Telewizor 2. Fajnie jakby miał Android TV (Netflix) 3. Około 32'' -/+ 4. Budżet 700 (ale jak będzie coś wartego 1k) 5. Żeby można było go zamontować na uchwycie PS: Jestem humanistą i proszę o wyrozumiałość. Cytuj
k0ki Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Cześć, Ogólnie dostęp TV z androidem do 1k jest bardzo ograniczony i w dodatku jeżeli ma to jakoś płynnie działać to grono prawie, że jest puste. Sam próg gotówkowy jest ciężki więc tak naprawdę znalazłem tylko mantę bez androida i dokupienie do tego mi boxa z pilotem na hdmi jako android tv. Telewizor MANTA LED 40LFN19D XIAOMI MI Box S Przekracza twój budżet o 50 zł, ale zalety boxa to wbudowana pamięć i możliwość odpięcia go i zabrania gdziekolwiek dzięki czemu zawsze masz dostęp do tego samego bez konfiguracji tv chociażby w hotelach czy gdziekolwiek gdzie jest hdmi. Cytuj
tralalero Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W tej półce cenowej rzeczywiście ciężko jest coś wybrać z androidem, ale poza mantą którą proponował kolega wyżej jeśli 32 cale Cie zadowalają to za 799 masz już moim zdaniem coś znacznie lepszego od manty https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sharp-1t-c32bc2eh2nb-hd-ready-tv.bhtml Tutaj dodatkowo masz jeszcze od razu smarta wiec bez problemowo obejrzysz sobie netflixa plusem na pewno jest też bardzo fajne audio (harman/kardon) dlatego jeśli możesz zostać przy 32 calach to to moim zdaniem jest fajniejszy wybór od tej manty. Jeśli chcesz koniecznie 40 to tak jak kolega wyżej podał mante + mibox albo ewentualnie za 1099 masz też 40 ze smartem https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sharp-2t-c40bg4eg2nb-full-hd-smart-tv.bhtml Bardzo podobny model do tej 32 moim zdaniem z tanich 40 jeden z najfajnieszych wyborów. Cytuj
k0ki Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 23 godziny temu, tralalero napisał: W tej półce cenowej rzeczywiście ciężko jest coś wybrać z androidem, ale poza mantą którą proponował kolega wyżej jeśli 32 cale Cie zadowalają to za 799 masz już moim zdaniem coś znacznie lepszego od manty https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sharp-1t-c32bc2eh2nb-hd-ready-tv.bhtml Odnosząc się do manty to wybrałem ją ze względu na full hd, które do oglądania netflixa to jednak podstawa, a 1366x768 nie da takiego wydźwięku. To 40" co polecałeś ok ma smarta jednak jak wiadomo w telewizorach niskiej półki cenowej nie są wstawiane procesory i oprogramowania, które będą płynne, a moje rozwiązanie czy TV + mi box daje obraz w rozdzielczości full HD i płynność działania androida, który na dodatek jest przenośny i można korzystać wszędzie gdzie znajdzie się złącze hdmi. Cytuj
tralalero Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Masz rację troszkę popłynąłem z tym HD ready pod netfliksa :D, niemniej jednak w podanym przeze mnie modelu 40 smart śmiga naprawdę bardzo fajnie , jest też full HD pod netflixa no i moim zdaniem lepsza jakość obrazu, wykonania plus lepsze audio, wiadomo fajnie mieć androida ale tutaj Pan szuka raczej czegoś do netflixa więc moim zdaniem smart wystarczy w zupełnośći, no ale fakt faktem opcja TV z miiboxem też ma swoje plusy zdecydowanie jak wymieniłeś. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi